UAB
PER QUÈ ESTUDIAR A
LA FUB?
NOUS ALUMNES
Clínica Universitària de Manresa

Òscar Dalmau analitza els reptes de la formació continuada en el sector salut en el llibre "Formación y desarrollo del talento", publicat per edicions FUB

El responsable del Centre Internacional de Formació Contínua del campus Manresa de la UVic-UCC, Òscar Dalmau, acaba de publicar el llibre “Formación y desarrollo del talento. Una experiencia innovadora en organizaciones de salud” dins la col·lecció Expertia d’Edicions FUB de la Fundació Universitària del Bages. El llibre fa una anàlisi de la formació contínua en els sectors salut i social, explica com ha de ser la seva planificació estratègica i aposta perquè les accions formatives de formació continuada siguin experiències immersives i d’impacte per garantir una millor adquisició de coneixements, així com per aconseguir que els aprenentatges tinguin una aplicabilitat tant per al professional com per al conjunt de l’organització o empresa. El darrer capítol del llibre es dedica a posar sobre la taula les principals tendències i reptes que ha d’afrontar la formació continuada. El llibre es va presentar públicament en el marc de la Jornada Smart Learning. Smart Health, que es va celebrar durant el precongrés  de la Sociedad Española de Simulación Clínica i Seguridad del Paciente, que va tenir lloc a UManresa entre els dies 12 i 14 d’abril.

Fundació Universitària del Bages / Av. Universitària, 4-6 / T. 93 877 41 79 / 08242 Manresa (Barcelona) / fub@fub.edu
Universitat Saludable Escola de Formació contínua Clínica Universitària de Manresa separador Universitat Autònoma de Barcelona Departament d'Innovació, Universitats i Empresa Universia Agència per a la qualitat del sistema Universitari de Catalunya Campus Universitàri

Utilitzem cookies per millorar el nostre lloc web i la seva experiència en usar-ho. Les cookies utilitzades pel funcionament essencial del lloc ja s'han establert. Per saber més sobre les cookies que utilitzem i com eliminar-les, consulteu la nostra política de privacitat.

Accepto les cookies d'aquest lloc web.